Lombok specialiteiten verleiden smaakpapillen



Indonesietoerisme.com - Lombok specialiteiten verleiden smaakpapillen | Culinaire tour-niet alleen de charmante toeristische-rijke panoramanya Lombok is mooi en fascinerende, nog verwennen door de culinaire reizigers-culinaire lekkernijen en verleidelijk. Voor liefhebbers van de culinaire, yuk, komen kijken wat specialiteiten moet u proberen de Lombok. Hier zijn een paar culinaire selectie van Lombok:



1. Kip Taliwang Lombok van keuken is een van de meest populaire voedingsmiddelen in Lombok. Deze maaltijd heet kip Taliwang. Het is duidelijk de belangrijkste ingrediënt is kip, kip kip gebruikt is jong te voorgevoel kampong. Deze kip wordt meestal verwerkt en gekookt met een verscheidenheid aan opties zoals gegrilde/gebakken en dipakar. De kruiden gebruikt deze zeer smakelijk kip Taliwang van het gelegen zeer pittig smaakt. U kunt proberen dit op kip culinaire Taliwang district van Cakranegara juist op thuis eten gegrilde kip Taliwang Irama.


2. Plecing water convolvulus Dit is een typische plantaardige Lombok voedsel bestaande uit gekookte Boerenkool met chili saus. Waterspinazie groeit in Lombok is het verschil tussen Sajoer gevonden in Java. Chili saus gebruikt wordt gemaakt van tomaten verwerkt en racik van garnalen plakken, cayenne peper en zout. Er is ook de toegevoegde touge en tauge aan plecing in goring neutraliseren kruidige smaak. Proeft u in elke water convolvulus Plecing huis eet, maar het restaurant is beroemd om zijn Plecingnya zijn thuis eten twee-EM broers attractiepark JL. Transmigrasi No.99 Mataram.


3. Bebalung De culinaire specialiteiten van Lombok is een soep met ingrediënten uit de rib van rundvlees of Buffalo, genaamd Bebalung. Bebalung werd een favoriete voedsel van de Gemeenschap vanwege de opmerkelijke plaatsen die de gebieden, altijd drukke bebalung bezoekers voering dienen om feest op deze Bebalung. Bebalung die u in de Kelebet Depot Street HOS Cokrominoto vinden kunt. Bebalung genot in dit Depot is omdat het vlees zeer mals ribben is zodat het vlees gemakkelijk gebeten en ongeacht van zijn beenderen. Dan is de kruiden gebruikt meestal de Cayenne, kurkuma, Laos, gember, knoflook en sjalotjes. En Bebalung wordt geserveerd in een kom en gegeven een beetje UI goring. Hmmm... niet missen smakelijke... om te proeven van deze Bebalung.


4. Beberuk aubergine Dit is een soort voedsel gemaakt van verse paars die aubergine bereid met groot gemak. De aubergine is kleine dobbelstenen snijden en voeg de tomaten. De kruiden gebruikt d.w.z. de kriting rode pepers, look, rode ui, gegrilde garnalen plakt, galingale, kristalsuiker, koken olie en cayennepeper. Beberuk aubergine wordt meestal gegeten samen met de kip tilawang. De verse kruiden en specerijen op de aubergines gesmoord werden ook iets boven het vervolgens het SAP van een limoen toegevoegd. Groenten geven een gevoel van zoet, kruidig, zuur en zoet.


5. Tujak Jaje Poteng en Iwel Lombok eten naast uw smaak en tujak jaje Poteng is iwel. Deze maaltijd werd geserveerd met 2 soorten voedsel, namelijk/tapai en tujak jeje poteng/tetel. Er zijn andere typische hawker Lombok iwel zwarte kleefrijst wordt meestal geserveerd op een traditionele ceremonie van de plaatselijke gemeenschap. Deze zoete smaak en smaakte Iwel legit, in tegenstelling tot andere specialiteiten van Lombok, kruidig. Naast de gebruikelijke tujak jaje Poteng, en terwijl er is altijd de lebaran van dit Iwel, maar nu we deze specialiteiten elke dag op elke plaats aankunnen zonder dat hoeft te worden op een moment wanneer traditionele ceremonie of lebaran.


6. Rijst Racing Pucung Dit is een van Lombok van voedsel dat je verslaafd. Rijst racen dit is pucung voedsel menu serveren rijst met geraspte kippenvlees gekookt pittige omdat bereid uit gedroogde garnalen, chili, taburang en soja bonen. Hoewel dit diende pucung racing rijst met een middelmatige vertoning maar met een pittige smaak is gegarandeerd om uw wordt toegevoegd en voegt meer. De plaats staat bekend om de rijst in Lombok pucungnya racing is een race GLB pucung rijst Inaq Esun in het dorp van Puyung, centrale Lombok.


7. Ares Deze voedingsmiddelen zijn groenten typisch van Lombok zijn gemaakt van bananen gedebok/de jonge stam van bananenblad. Traditionele voedsel is afgeleid van de Sasak zijn meestal geserveerd tijdens bruiloften, totdat nu heel beroemd voor zijn specialiteiten van Lombok. Dit is nogal een hartige smaak van Ares en smaakte zoet, deze groenten zijn meer heerlijk gegeten warm met rijst.

8. Sate Bulaya Dit is de bulayak saté saté rijst taart verpakt in een blad of laat enau aren. Hoe te eten saté is zeer uniek en zeker smakelijke rasanta. Uniek hier is een rijstwafel omwikkeld met bladeren van deze lange vorm enau zoals spiraal en voor toegankelijk op opwaarts weer door middel van spelen. Voor satenya is het vlees gebruikt rundvlees specerijen typische van Sasak. Bulayak saté handelaren kunnen meestal worden gevonden in enkele van de bezienswaardigheden in het park zoals Lombok, Narmada en anderen. Hoe om te eten niet het een lepel of een vork gebruiken echter de u enige mencocol bulayak sate saus met kruiden in specifiek voorwaarde. Naast de sate Bulayak er is ook de bekende saté in Lombok, namelijk Sate Rembiga en Sate van Cape.

Nu dat is wat typisch kunt attracties in ana Lombok eiland genieten van culinaire Lombok. Wacht, naast zijn natuurlijke attracties, charmante, Lombok ook rijke keuken met name patisserie.
Delen op Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 reacties:

Een reactie posten